Szkolenia

Dominika Rościńska

Re: Szkolenia

Post autor: Dominika Rościńska »

Mogę prosić dostęp do testów
JULIA NOWICKA

Post autor: JULIA NOWICKA »

Moduł 3, dzięki wiedzy Pani Doroty Szaduskiej super materiały, dużo wiedzy , troszkę niedomówień bo wiadomo to i tak kropka wiedzy w złożonej materii, ale wspaniale można było zweryfikować i swoją wiedzę słuchając wykładów, ale też sama zobaczyłam że czasem mimo doświadczenia tkwiłam w kilku kwestiach w błędnych przekonaniach.. z całą pewnością to Moduł który najwięcej pomoże mi w tworzeniu.. dostosowywanie środowiska moich kotów.
Awatar użytkownika
Margaret Tomanek

Post autor: Margaret Tomanek »

JULIA NOWICKA pisze:
21 gru 2025, 14:02
Moduł 3, dzięki wiedzy Pani Doroty Szaduskiej super materiały, dużo wiedzy , troszkę niedomówień bo wiadomo to i tak kropka wiedzy w złożonej materii, ale wspaniale można było zweryfikować i swoją wiedzę słuchając wykładów, ale też sama zobaczyłam że czasem mimo doświadczenia tkwiłam w kilku kwestiach w błędnych przekonaniach.. z całą pewnością to Moduł który najwięcej pomoże mi w tworzeniu.. dostosowywanie środowiska moich kotów.
Bardzo dziękujemy za tak pozytywny odbiór Modułu III. Zapraszamy również do zostawienia opinii na stronie Świadomy Hodowca FPL na Facebooku. Napewno pomoże niezdecydowanym ❤️
Katarzyna KiliszewskaPopielarz

Post autor: Katarzyna KiliszewskaPopielarz »

Witam.Kiedy pojawi się Moduł 4???
Oczekuję z niecierpliwością ;)
Awatar użytkownika
Margaret Tomanek

Katarzyna KiliszewskaPopielarz pisze:
29 gru 2025, 22:02
Witam.Kiedy pojawi się Moduł 4???
Oczekuję z niecierpliwością ;)
Premiera Modułu IV będzie miała miejsce w okolicy 10 stycznia szykuje się ogromna dawka wiedzy z zakresu profilaktyki weterynaryjnej oraz genetyki ❤️
Awatar użytkownika
Margaret Tomanek

Do modułu IV właśnie dodaliśmy ostatnią prezentację dotyczącą chorób genetycznych. Zapraszam do zapoznania się z materiałem a już w przyszłym tygodniu ruszają testy!
Karolina Płaneta
Kontakt:

Post autor: Karolina Płaneta »

Taka mała uwaga do modułu IV: Grupy krwi u kotów. Wydaje mi się, że na slajdzie o czasie 49:46 wkradł się mały błąd. Zamiast surowicy w przedostatnim akapicie napisano siara. Chyba chodziło właśnie o surowice z krwi. To dość istotna informacja. No chyba, że surowice nazywa się również siarą. To mój błąd.
Zrzut ekranu 2026-02-17 133056.png
Zrzut ekranu 2026-02-17 133056.png (248.26 KiB) Przejrzano 76 razy
Awatar użytkownika
Margaret Tomanek

Karolina Płaneta pisze:
17 lut 2026, 13:33
Taka mała uwaga do modułu IV: Grupy krwi u kotów. Wydaje mi się, że na slajdzie o czasie 49:46 wkradł się mały błąd. Zamiast surowicy w przedostatnim akapicie napisano siara. Chyba chodziło właśnie o surowice z krwi. To dość istotna informacja. No chyba, że surowice nazywa się również siarą. To mój błąd.
Zrzut ekranu 2026-02-17 133056.png
Karolina Płaneta, dziękuję za spostrzegawczość, możliwe że autorka miała na myśli właśnie podanie siary matki z grupą krwi A ,oczywiście jak najszybciej wyjaśnimy tą kwestię :)
Awatar użytkownika
Margaret Tomanek

Pani Karolino, skontaktowałam się z autorką p.Dorotą Szadurską. Prosiła aby serdecznie podziękować za spostrzegawczość i uważne zapoznawanie się z materiałami. Rzeczywiście doszło do pomyłki,w założeniu miała być wspomniana surowica. Materiał zostanie porawiony, niestety będziemy mieć taką możliwość dopiero w przyszłym tygodniu ( p.Dorota musi nagrać ten fragment ponownie). Pozdrawiam i życzę owocnego szkolenia 🩷
ODPOWIEDZ