Czekam godzinę i nadal nie mam.Margaret Tomanek pisze: ↑14 paź 2025, 13:48Należy kliknąć w Moduł 1, jeśli cofa do strony głównej proszę uzbroić się w cierpliwość. Proces może trwać do 20 minut
Procedura przystąpienia do egzaminu
-
Anna Papke
Re: Linki do egzaminów
- Margaret Tomanek
Re: Linki do egzaminów
Juz działa. Moderator był dzisiaj na wystawie:)Anna Papke pisze: ↑19 paź 2025, 17:39Czekam godzinę i nadal nie mam.Margaret Tomanek pisze: ↑14 paź 2025, 13:48Należy kliknąć w Moduł 1, jeśli cofa do strony głównej proszę uzbroić się w cierpliwość. Proces może trwać do 20 minut
-
Magda Brzeska
Re: Procedura przystąpienia do egzaminu
Prosiłabym też o informację, że skoro nie było konieczności zgłoszenia przynależności do klubu FPL - to gdzie to teraz nadrobić.
- Margaret Tomanek
Dziekujemy za uwagi.
Zgodnie z regulaminem szkolenia zgłoszenie przesyła się na adres mailowy szkolenia@felispolonia.eu, na ten sam adres można dostać brakujące dane.
Prosiłabym też o informację, że skoro nie było konieczności zgłoszenia przynależności do klubu FPL - to gdzie to teraz nadrobić.
-
Magdalena Bardo
Witam, zrobiłam wszystko zgodnie z instrukcją, czekam ponad godzinę na test,ale nadal przechodzę na stronę główną.
-
Agnieszka Szuścik
Nie mogę otrzymać dostępu do egzaminu moduł II
- Margaret Tomanek
Dostępu zawsze udziela moderator ( nie automat). W godzinach wieczornych, nocnych okres oczekiwania może się wydłużyć z wiadomych powodów:)Magdalena Bardo pisze: ↑15 sty 2026, 21:28Witam, zrobiłam wszystko zgodnie z instrukcją, czekam ponad godzinę na test,ale nadal przechodzę na stronę główną.
- Margaret Tomanek
Witam,
Jest Pani przypisana do grupy testowej Modułu II. W razie kłopotów z widocznością testów należy wylogować się z forum i zalogować ponownie, ewentualnie zmienić przeglądarkę. W razie dalszych problemów proszę o kontakt
-
Anna Ferenc
- Kontakt:
Dzien dobry, wczoraj poprosiłam o przyznanie dostępu do egzaminu modułu 1 i jak na razie go nie dostałam, moduł egzaminu 1 wisi w oczekujących.
Proszę o podpowiedź, do kogo zapukać i jak to skutecznie odblokować.
Dziękuję
Dziękuję
Anna Ferenc
- Margaret Tomanek
Dzień dobry, dostęp juz został przyznany. Moderator zaniemógłAnna Ferenc pisze: ↑26 lut 2026, 8:48Dzien dobry, wczoraj poprosiłam o przyznanie dostępu do egzaminu modułu 1 i jak na razie go nie dostałam, moduł egzaminu 1 wisi w oczekujących.
Dziękuję